За нас

Скъпи приятели,

Компанията е създадена през 2005 г. в гр. София. В активите и влизат договори за изключително представителство на ловните оръжия на германската фирма “Кригхоф” и на финландската “Линкс”, на боеприпасите “Лабор фюр Балистик”, на произвежданите в Дания ловни облекла и аксесоари “Лаксен”. В съдружие с “ Геодар” ООД Хасково представяме продуктите на италианската фирма “Антонио Золи”. В историята на дружеството има организирани повече от 20 ловни експедиции до всички точки по света – Намибия, ЮАР, Ботсуана, Зимбабве, Мозамбик, Танзания, Замбия, Австралия, Канада, САЩ /Аляска/, Русия, Германия, Гренландия.

Имаме удоволствието и предимството да си сътрудничим с утвърдени туроператорски фирми като Адлер Турс-Германия, Мистрал-Австрия, Лейтън Вали Трофи Хънтс, Соут Нахани и др.

При ловуването с нас получавате обслужване от ловци. Това е нашето предимство- ловувате в ловни територии и с водачи където лично сме ловували нееднократно. Ние ви предлагаме личният си опит, но не само това. Можем да ви предложим всичко за вашето сафари – от обувките и дрехите до оръжията и боеприпасите. Можем да ви предоставим желаният от вас модел оръжие, предпочитаният боеприпас, оптика, нож, дрехи и оборудване, да ви препоръчаме сезон и място на лова съобразени с вашите възможности, ваксинации, предварителна подготовка. Повярвайте ни, това спестява много време, пари и усилия.

Ние ще ви помогнем да ловувате успешно, но няма да го направим вместо вас. Ние ще ви кажем истината за всичко, което ви очаква като цена, транспорт, наличие на дивеч, обслужване и ще работим заедно, само ако вие приемете безрезервно предложението ни.

Ловът е и начин да бъде опознат света- други култури, други хора, друг начин на живот. Съсредоточете се върху лова и авантюрата. Останалото – работата оставете на нас.

Ние просто ще ви помогнем да изживеете удоволствието изцяло.