Австралия

Ловът в Австралия е изключително спокоен. Австралия е много далече от България, но е желана дестинация за лов. Предлагаме лов на воден бивол, подивели бикове, диво прасе, динго в провинция Северни територии.

Информация за пакета

Дати:

Април-октомври

Какво включва пакета:

Цената включва: цената на заявените трофеи, издаване на виза,  транспорт летище-лагер-летище, престой в лагера /не се предлага пране и гладене/, храна, топли, безалкохолни и алкохолни напитки, транспорт по време на ловуването, професионален водач – един ловец с един водач, носач на храни и напитки, ловен лиценз, първоначална обработка на трофеите. Цената включва издаването на разрешително за износ и последващ внос на оръжието в България и издаването на лиценз за лов в Австралия и разрешително за внос на оръжието в провинция Северни територии, както и за преминаване транзитно през Сингапур и превоз с Кантас.  Не включва джобни, бакшиши, застраховка – лична и на имуществото- самолетни билети,  свърхбагаж, транспортни разходи и разрешителни за доставката на трофеите, настаняване в хотели преди и след лова.

Какво може да се доплати:

Срещу допълнително заплащане можете да бъдете придружен от представител на фирмата, да водите със себе си оператор, преводач, наблюдател или да добиете трофеи извън заплануваните предварително, да ползвате чартърни полети, полети с хеликоптер, отстрел на допълнителен дивеч или на втори трофей.

Настаняване:

Базовият лагер е във фермата и предлага чудесни условия.

Транспорт:

Лети се София-Франкфурт-Сингапур-Дарвин. От Дарвин се пътува с кола – 6 часа или се взема чартър до фермата. Транспорта по време на лова е организиран с автомобили 4х4.