Намибия

Намибия е най-препоръчваната от нас дестинация за лов на антилопи. Страната е стабилна политически, с много здравословен климат и добре уредена система на ловния туризъм. Трофеите са от високо качество. Нивото на обслужване е възможно най-високото. Работни езици – английски, немски, африкаанс.

Информация за пакета

Дати:

Препоръчваме лов от април до началото на октомври.

Какво включва пакета:

Цената включва: цената на заявените трофеи, издаване на виза, транспорт летище-лагер-летище, престой в лагера, в това число ежедневно пране и гладене, храна, топли и безалкохолни напитки, транспорт по време на ловуването, професионален водач – един ловец с един водач, тракер, носач на храни и напитки, ловен лиценз, първоначална обработка на трофеите. Цената включва издаването на разрешително за износ и последващ внос на оръжието в България.  Не включва джобни, бакшиши, застраховка – лична и на имуществото- самолетни билети, алкохол, свърхбагаж, транспортни разходи и разрешителни за доставката на трофеите, настаняване в хотели преди и след лова

Какво може да се доплати:

Срещу допълнително заплащане можете да бъдете придружен от представител на фирмата, да водите със себе си оператор, преводач, наблюдател или да добиете трофеи извън заплануваните предварително, да ползвате чартърни полети, да извършите препариране на трофеите на място, да посетите с туристическа цел определени забележителности – например ловът се съчетава много успешно с риболов на брега на Атлантическия океан, можете да посетите националния парк Етоша, Свакопмунд и Уолфишбей, да карате АТВ по най-високите дюни в света – тези в пустинята Намиб.

Настаняване:

Настаняването е в ловни ферми с ловни домове- стаи със самостоятелни санитарни възли. Има басейн, билярд, предлага се конна езда, токът е постоянен, храните и напитките на най-високо ниво.

Транспорт:

Близостта на фермата до международното летище във Виндхук дава възможност да се пътува с автомобил. По време на лова се ползват открити ловни джипове. Препоръчваме маршрут на пристигане София-Франкфурт-Виндхук

Видове дивеч

[autonav display=“images,excerpt,thumb“ postid=“12,divech_region:namibia“]