Южна Африка

Република Южна Африка е най-силната икономика на африканския континент. Ловът тук основно е организиран във ферми предлагащи всички удобства за ловувавен и отдих. Особеното е, че обичайно се ловува в огромни по площ  заградени територии. Ние предлагаме лов в Калахари Орикс  и Серапа /до границата с Ботсуана/. Работни езици- английски, африкаанс.

Информация за пакета

Дати:

Ловният сезон е от февруари до края на ноември. Препоръчваме май- началото на октомври.

Какво включва пакета:

Цената включва: цената на заявените трофеи, издаване на виза, транспорт летище-лагер-летище, престой в лагера, в това число ежедневно пране и гладене, храна, топли и безалкохолни напитки, транспорт по време на ловуването, професионален водач – един ловец с един водач, тракер, носач на храни и напитки, ловен лиценз, първоначална обработка на трофеите. Цената включва издаването на разрешително за износ и последващ внос на оръжието в България.  Не включва джобни, бакшиши, застраховка – лична и на имуществото- самолетни билети, алкохол, свърхбагаж, транспортни разходи и разрешителни за доставката на трофеите, настаняване в хотели преди и след лова

Какво може да се доплати:

Срещу допълнително заплащане можете да бъдете придружен от представител на фирмата, да водите със себе си оператор, преводач, наблюдател или да добиете трофеи извън заплануваните предварително, да ползвате чартърни полети, да извършите препариране на трофеите на място, да посетите с туристическа цел определени забележителности – например можете да посетите Кейп Таун, Крюгер нешънъл парк, Кимберли.

Настаняване:

Настаняването е организирано във фермите, където се ловува. Най-луксозните условия на лов се предлагат тук.

Транспорт:

Полети до Йоханесбург и Кейптаун има от всички големи европейски летища-Франкфурт, Мюнхен, Париж, Цюрих, Лондон. Обикновено след това се наема чартърен полет- разстоянията са много големи за пътуване с автомобил. По време на лова се ползват високопроходими специално оборудвани за лов автомобили.

Видове дивеч

[autonav display=“images,excerpt,thumb“ postid=“12,divech_region:yujna-afrika“]