Замбия

Замбия е изключително благодатна за лов страна. Страната е стабилна политически, със здравословен климат. Работни езици- английски.

Информация за пакета

Дати:

Май-ноември

Какво включва пакета:

Цената включва: трофейни такси и цената на трофея, издаване на виза,  транспорт летище-лагер-летище, престой в лагера, в това число ежедневно пране и гладене, храна, топли и безалкохолни напитки, транспорт по време на ловуването, професионален водач – един ловец с един водач, тракер, носач на храни и напитки, ловен лиценз, първоначална обработка на трофеите. Цената включва издаването на разрешително за износ и последващ внос на оръжието в България, както и в Замбия.  Не включва джобни, бакшиши, застраховка – лична и на имуществото- самолетни билети, алкохол, свърхбагаж, транспортни разходи и разрешителни за доставката на трофеите, настаняване в хотели преди и след лова

Какво може да се доплати:

Срещу допълнително заплащане можете да бъдете придружен от представител на фирмата, да водите със себе си оператор, преводач, наблюдател или да добиете трофеи извън заплануваните предварително, да ползвате чартърни полети, да извършите препариране на трофеите на място.

Настаняване:

Настаняването е в типично африкански бунгала със самостоятелен санитарен възел или в палатка-според предпочитанията на клиента. В някои от ловните лагери има интернет връзка и връзка с мобилен оператор. Ток-на генератор.

Транспорт:

Основно придвижването от летището до лагера става с автомобил, който не е ловен. Предвид близостта на концесията до летището на Лусака препоръчваме да се ползва автомобил. По време на лова се ползват автомобили “Тойота” 4х4. Срещу допълнително заплащане може да се наеме малък чартърен самолет или хеликоптер.Препоръчваме маршрут за пристигане София-Франкфурт /или Мюнхен или Цюрих/-Йоханесбург- Лусака.

Видове дивеч

[autonav display=“images,excerpt,thumb“ postid=“12,divech_region:zambia“]