Зимбабве

Предлагаме лов в ловните концесии Гаче-Гаче, Чарара, Матетси, Бинга, Руандзи. Ловните територии са открити. Не предлагаме ловуване в ограда. Зимбабве е място за истински див и екстремален лов. Работни езици- английски. Местни-шона, ндебели.

Зимбабве е бедна страна с население 15 млн. души, основно от племената Шона и Ндебели. В Зимбабве виждаш Африка, такава, каквато е била преди столетия.

Информация за пакета

Дати:

Подходящото време за лов в Зимбабве е от март до средата на октомври. Ловът е разрешен през цялата година

Какво включва пакета:

Цената включва: стойността на трофеите, издаване на виза,  транспорт летище-лагер-летище, престой в лагера, в това число ежедневно пране и гладене, храна, топли и безалкохолни напитки, транспорт по време на ловуването, професионален водач – един ловец с един водач, тракер, носач на храни и напитки, ловен лиценз, първоначална обработка на трофеите. Цената включва издаването на разрешително за износ и последващ внос на оръжието в България, както и в Зимбабве. Не включва джобни, бакшиши, застраховка – лична и на имуществото- самолетни билети, алкохол, свърхбагаж, транспортни разходи и разрешителни за доставката на трофеите, настаняване в хотели преди и след лова

Какво може да се доплати:

Срещу допълнително заплащане можете да бъдете придружен от представител на фирмата, да водите със себе си оператор, преводач, наблюдател или да добиете трофеи извън заплануваните предварително, да ползвате чартърни полети, да извършите препариране на трофеите на място, да посетите с туристическа цел определени забележителности – например водопадите Виктория

Настаняване:

Настаняването е в типично африкански бунгала със самостоятелен санитарен възел или в палатка-според предпочитанията на клиента. В някои от ловните лагери има интернет връзка и връзка с мобилен оператор. Ток-на генератор.

Транспорт:

Основно придвижването от летището до лагера става с автомобил, който не е ловен. Предвид близостта на концесията Матетси от летището на Виктория Фолс до ловния район може да се пътува с ловен автомобил. По време на лова се ползват автомобили “Тойота” 4х4. Срещу допълнително заплащане може да се наеме малък чартърен самолет или хеликоптер. Препоръчваме маршрут за пристигане София-Франкфурт /или Мюнхен или Цюрих/-Йоханесбург-Хараре /или Виктория Фолс/. Ако се ловува в ловните територии Гаче Гаче, Чарара и  Бинга препоръчваме ползването след това на чартър от Хараре или Виктория Фолс до ловния лагер.

Видове дивеч

[autonav display=“images,excerpt,thumb“ postid=“12,divech_region:zimbabve“]